Bruno

Bruno

Hallo! Mijn naam is Bruno ik ben 19 jaar oud. Ik heb altijd van kracht training gehouden en dit is mijn grootste hobby maar, ik lijd nu zo’n 2 jaar onder chronische rugpijn en neurologische zenuwpijn van het stuitje tot bovenin de nek. 1 jaar geleden heb ik diagnose gekregen van mijn MRI scan dat mijn tussenwervelschijven onder in mijn rug ernstig beschadigd zijn en dat ik dit vanaf mijn geboorte altijd heb gehad. “Het is vergelijkbaar met een rug van een 80 jaar oud persoon met een (lichte) hernia” zei de dokter. Hij adviseerde mij om van mijn dagelijkse pijn af te komen door spieren op te bouwen om van de last van mijn rug af te nemen. 

Tegelijkertijd ben ik al 2 jaar in behandeling met een osteopaat. Hij raadde mij aan om samen deze spieren op te bouwen met Joeri Zant aangezien hij erg gespecialiseerd is en mijn rug trainen heel erg riskant is. Ik kende Joeri toevallig al een klein beetje. Het is een super toffe trainer die je zowel mentaal als fysiek kan steunen. Dit was voor mij erg belangrijk. We hebben erg specifiek getraind en na 5/6 maanden voelde ik mij comfortabel genoeg om op eigen houtje verder te trainen. Toen ik begon kon ik amper 1 squat doen en inmiddels squat ik 4×10 met 60 kilo, train ik op vol gewicht 5 keer in de week (op professioneel advies) en mijn pijn zwakt heel langzamerhand af door de maanden heen. 

Ik weet zeker dat er altijd wel iemand goedkoper zichzelf zal aanbieden, maar als je echt kwaliteit, zekerheid en goede techniek wilt is Joeri degene die je zoekt naar mijn mening. Om wat voor een reden dat u ook bij Joeri komt, ik wens u veel trainingsplezier en succes! Bruno