Mariska

Mariska

Ik ben Maris, 31 jaar oud en sinds ’n jaartje ben ik een collega van Joeri bij Go4Fit. Daarvoor was ik werkzaam in de horeca. Ik doe al zon 8 jaar aan krachttraining en ben ik daar elke dag fanatiek mee bezig. Toen ik een collega van Joeri werd begon het aan alle kanten te kriebelen om door hem gecoacht te worden. Zijn passie en kennis gaven mij energie en ik was zo benieuwd hoe dat uit zou pakken als ik hem als coach zou hebben. 

Mijn doel was om een goed half jaar uit te trekken om te kijken hoever ik bij een sixpack zou kunnen komen. Ik vind een vrouw met een subtiele sixpack fantastisch en dus gingen we ervoor. Ik wist dondersgoed dat dat gepaard ging met een laag vetpercentage en het ook genetisch bepaald is of ik die überhaupt tevoorschijn kon toveren. Mijn buik is altijd mijn ‘probleemgebied’ geweest maar toch was ik super motivated om dit project samen met Joeri aan te gaan. 

Joeri heeft mij geholpen om mij dichter bij mijn doelen te komen. Door elke x aantal weken een nieuw trainingsschema te maken, aangepast op wat ik wel en niet prettig vond qua oefeningen. Elke week stuurde ik dan mijn schema terug met de reps, kilo’s en hoe ik de week heb ervaren, mijn vragen en mijn struggels. Hier werd dan ook elke week uitgebreid feedback op gegeven. 

Als je je doelen wilt behalen moet je ook fanatiek met voeding aan de slag. Wat ik fijn vond aan Joeri is dat hij mij telkens het aantal calorieën gaf met daarbij horende macro’s. Ik paste het principe/dieet ‘ifym’ toe met de 80/20 regel. Wat mij heel erg bij is gebleven is dat Joeri mij op een vrijdagavond appte met ‘Maris je mag vanaf nu 200 kcal meer gaan eten’! Ik had niks lekkers in huis en dacht shit dat is balen. Ik dook de kast in en ik toverde toch een geniale snack tevoorschijn. 2 volkoren eierenkoeken met slagroom light en pure hagelslag. Ik voerde het in track app en het was precies 200 calorieën! Dit was een oprecht geluksmomentje! Het leuke van dit hele traject was dat ik in de eerste aantal maanden in een calorie overschot ging zitten. Dat hield in dat ik een tijdje rond de 2400 kcal zat. Dat was fantastisch want blijer maken je me niet als ik meer kan gaan eten!

Doordat ik al jaren train en veel ervaring heb opgedaan met verschillende trainers en train methodes vond ik het super interessant om ook Joeri’s visie hieraan toe te voegen. Bij Joeri krijg je altijd uitgebreid antwoord op al je vragen wat tot in de puntjes is onderbouwt. Dat gaf mij rust en zekerheid en nam mijn twijfels weg als ik dacht dat ik stilstond in mijn proces. Joeri gaf mij dan weer een duwtje in de goede richting en ik paste mijn mindset aan en ging weer met nieuwe energie verder waar ik gebleven was. Ik heb geleerd dat je niet altijd 6 kunt gooien maar dat doorzettingsvermogen key is.

Wil jij werken aan een betere versie van jezelf? Twijfel je hoe je dat het beste kan aanpakken? Ik hak de knoop voor je door en ga ervoor! Joeri is zich elke dag aan het ontwikkelen om een nog betere coach te worden. Kijk naar zijn fysiek en tel uit je winst. Hij laat er geen gras over groeien en zal alles in de strijd gooien om samen met jou jouw doelen te behalen. Je moet er wel zelf hard voor werken hoor want het komt zeker niet aanwaaien. Maar met Joeri als coach heb je sowieso een win win situatie ;)!