Personal Training

Wil jij het beste uit jezelf halen?

Wil je je weer fitter voelen of juist pijnvrij bewegen? Wil je spiermassa opbouwen of juist afvallen? Wil je graag jouw techniek in de sportschool verbeteren? Joeri Zant is de ervaren kracht die er samen met jou voor gaat zorgen dat het doel dat jij voor ogen hebt, ook behaald gaat worden!

Samen aan de slag

Samen stellen wij concrete en haalbare doelen op. Aan de hand van jouw doel volgt een persoonlijk trainingsplan dat volledig is afgestemd op jouw huidige niveau, je belastbaarheid,  persoonlijke agenda en de gestelde doelen. Samen gaan we aan de slag met jouw persoonlijke programma! Met professionele begeleiding worden de trainingen een stuk effectiever, leerzamer en leuker! Ik leer je om tot het uiterste te gaan en iedere keer je grenzen te verleggen. Door gericht te trainen en de juiste spieren te gebruiken behaal je op een veilige en verantwoorde manier optimaal resultaat.

Wil jij ook de beste versie van jezelf worden?

Wil jij ook de beste versie van jezelf worden?

Personal Duo training

Vind jij het fijner te trainen met een vriend of vriendin, je levenspartner of je vertrouwde sportmaatje? Samen werken aan jullie persoonlijke doelen is misschien net wel even iets leuker. Motiveer elkaar, heb lol met elkaar, trek elkaar samen door die pittige training heen. Met Joeri Zant is het mogelijk om Personal Training te krijgen met een vaste partner. Alles voor dat éne doel: een betere versie van jezelf! 

Willen jullie ook samen aan de slag gaan?

Willen jullie ook samen aan de slag gaan?