Rick

Rick

Hallo,

Mijn naam is Rick Jacobs en ben op moment van schrijven 29 jaar. Ik fitnes al ruim 8 jaar en heb vorig jaar september besloten de samenwerking met Joeri aan te gaan. In de afgelopen 8 jaar heb ik regelmatig de sportschool bezocht. Ongeveer 4 tot 5 keer per week met maar één doel een afgetraind lichaam. Ik had er alles voor over. Ik dronk minder en at minder vet en toch lukte het mij niet om dat afgetrainde droge lichaam te bouwen waar ik zo van droom.

Omdat ik het nodig tijd vond om eens te gaan voor mijn droom heb ik bij Joeri aangeklopt met de vraag of hij nog een plaatsje vrij had. Ik heb een aantal maanden op de wachtlijst gestaan maar mocht in september 2020 dan toch eindelijk beginnen. Met een korte introductie van beide partijen hebben wij elkaar eerst beter leren kennen. Mijn doelen werden al snel helder en het werk voor Joeri kon beginnen. Binnen no-time had ik een schema in de mailbox met daarbij per oefening de uitleg die daarvoor nodig was. Het schema was gemaakt en de training kon beginnen. Zoals we allemaal wel weten valt of staat het fitnessen niet alleen met trainen maar ook met voeding. Het punt waarbij het bij mij vaak mis gaat. Joeri heeft een indicatie gegeven wat ik ongeveer per dag mag eten (2500Kcal). Daarmee werd ik op pad gestuurd en verzocht de app ‘My Fitness Pal’ te downloaden om te monitoren wat ik binnen kreeg. Gedurende het traject hebben we de voedingsinname besproken, gerechten gedeeld (wat ik zelf als zeer belangrijk ervaar) en hebben we de voortgang gemeten. Op moment van schrijven ben ik bijna 13 kg afgevallen en is het vetpercentage behoorlijk gedaald. Het doel om droog te zijn voor de zomer 2021 lijkt in beeld. Ondanks de coronatijd schieten bij mij de kilo’s er niet aan maar juist langzaam eraf!

Joeri als persoon:

Joeri is een coach met kennis van zaken. Hij weet waar hij het over heeft!

Iemand die openstaat voor feedback en jouw ook van feedback zal voorzien. Ik de goede en slechte tijden. Iemand die fungeert als een goede stok achter de deur als je je doel eens in je leven wilt behalen (of wil blijven behouden). Het contact verloopt makkelijk via de mail, whatsapp of maandelijks face-to-face. Tijdens de face-to-face meetings wordt mijn lichaam gemeten, mijn struikelpunten besproken en actieplannen gemaakt voor de komende weken. Deze mix van contact ervaar ik als zeer prettig en zorgen voor een langdurige connectie.

Al met al een keuze waarmee ik sportieve vooruitgang boek, beter in mijn vel zit en gestuurd wordt om nog meer uit mezelf te halen.

Joeri bedankt!